Wat kan jij doen?

Steun EVA

Als lid krijg je niet alleen korting in tal van veggievriendelijke restaurants en winkels, je ontvangt ook driemaandelijks het EVA Magazine. Kortom, alles wat je nodig hebt om lekker plantaardig te eten.
Wil je net zoals wij een meer plantaardige wereld die goed is voor mens, dier en milieu? Wil je ook een beter en groter veggie aanbod in winkels en restaurants? Steun EVA dan met een financiële bijdrage.
Schenk iemand een abonnement op het EVA Magazine en de voordelen van de EVA-kaart, een cadeau waar je een jaar lang van kunt genieten. En je helpt er EVA ook mee vooruit. Zo is iedereen tevreden!
Dankzij de inzet van fantastische vrijwilligers, blijft EVA consumenten en professionals inspireren. Ben je gepassioneerd door koken en wil je die kennis doorgeven? Schuilt er in jou een redactietalent of zet je graag je tanden in een stapel administratie?
Wat gebeurt er als we er niet meer zijn? Het is niet fijn om erover na te denken, maar toch is het zinvol. Want ook als je er niet meer bent, kan je nog veel betekenen voor mens, dier en milieu door EVA op te nemen in je testament.