Wat wij doen

Voor de consument

Met deze laagdrempelige campagne moedigen we iedereen aan om alvast een dag in de week lekker vegetarisch te eten.
In ons aanbod kookworkshops vindt iedereen zijn gading.
Veggieplannen, lunchboxgidsjes, koken met peulvruchten, veggie BBQ-recepten, posters, … we hebben het allemaal.
EVA benadert de bevoegde politici met concrete projecten en werkt samen met andere organisaties om een groter draagvlak te creëren voor meer plantaardige voeding.
Wie een abonnement op het EVA Magazine neemt, krijgt om de drie maanden een mooi, inspirerend magazine in de bus vol recepten, productinfo en interessante interviews.

Voor bedrijven

Met deze laagdrempelige campagne moedigen we iedereen aan om alvast een dag in de week lekker vegetarisch te eten.
EVA werkt samen met verschillende producenten van veggie voeding aan een mens-, milieu- en diervriendelijke samenleving.

Voor professionele koks (in opleiding) en grootkeukenchefs

Met deze laagdrempelige campagne moedigen we iedereen aan om alvast een dag in de week lekker vegetarisch te eten.
De eerste kookopleiding voor professionals.
Wij begeleiden chefs - zowel in de grootkeuken als in gewone restaurants - die hun keuken duurzamer willen maken en meer plantaardige gerechten op hun kaart willen zetten.

Voor scholen en steden

Met deze laagdrempelige campagne moedigen we iedereen aan om alvast een dag in de week lekker vegetarisch te eten.
Wil je met je school meedoen aan Donderdag Veggiedag? Of wil je een interactieve lezing of kookworkshop bij jou in de klas? Of ben je gewoon op zoek naar educatief materiaal om rond vleesvermindering te werken? Je vindt zeker wat je zoekt in ons educatief aanbod.
Gent was de eerste stad die zich officieel een Donderdag Veggiedag stad mocht noemen. Ondertussen zijn ook Hasselt, Mechelen, Eupen, Sint-Niklaas, Brussel, Oostende, Evergem en Kortrijk gevolgd.