wrapper

Lager onderwijs

Leerkrachten in het lager onderwijs kunnen beroep doen op ons kant-en-klaar educatief pakket Donderdag Veggiedag in de klas, met veel lesblaadjes, prenten, kijk- en voelzakjes, posters, een stempel ... Een educatief pakket is gratis (exclusief verzendkosten) zolang de voorraad strekt en kan besteld worden door een mailtje te sturen naar info@evavzw.be.

Wil je koken met je leerlingen in de klas? Ontdek de recepten die we speciaal ontwikkelden voor lagere schoolkinderen.

Secundair onderwijs

Binnenkort kan je hier een powerpointpresentatie downloaden die je als leerkracht kan gebruiken in de klas, informatief (waarom - hoe) om het thema plantaardige voeding te bespreken in de klas.

Wil je graag met je leerlingen koken in de klas? Ontdek de recepten die we speciaal ontwikkelenden om te 'koken met tieners'.


Ontdek ook PlanEet dit is een gratis digitaal lessenpakket met korte filmpjes, stellingen die discussie aanwakkeren, quizvragen en opdrachten, kookfilmpjes, ... Er is een leerkachten­handleiding die je wegwijs maakt, maar je kan ook gewoon een PlanEetworkshop aanvragen.

Meedoen aan Donderdag Veggiedag

Heb je interesse om op je school of jeugdvereniging Donderdag Veggiedag in te voeren? Ons stappenplan helpt je al een aardig eindje op weg!

Meer info?

Neem contact met ons op via het nummer 09/329 68 51.