Doe mee met Wereldveggiedag op 1 oktober!

wrapper2

wrapper

Doe mee met #Wereldveggiedag

1 oktober is het Wereld Veggiedag. De ideale gelegenheid om geen vlees of vis op het menu te zetten, maar voor iets lekker plantaardig te kiezen.

Als alle Vlamingen die dag veggie eten, dan besparen we maar liefst 9.800 ton CO2, 8,6 miljard liter water en sparen we het leven van 660.000 dieren!

SCHRIJF JE HIER IN
en ontvang onze gratis veggie startersgids vol recepten, tips en inspiratie.

Meer inspiratie?

Deze veggie klassiekers zijn snel, gemakkelijk en vallen bij iedereen in de smaak.

1. Chili sin carne

Post je veggie gerecht en win!

Schrijf je in voor wereldveggiedag via de link hierboven, post op 1 oktober je veggie gerecht op Instagram met de hashtag #wereldveggiedag en maak kans op één van de drie veggie etentjes voor twee personen. Vergeet @evavzw niet te taggen! Heb je geen Instagram? Reageer dan op onze Facebookpost over wereldveggiedag met een foto van jouw maaltijd om kans te maken.

Sodexo doet ook mee!

Dankzij Sodexo zullen heel wat Vlamingen ook op het werk kunnen meedoen aan Wereldveggiedag. Sodexo promoot die dag de veggie maaltijden in al zijn restaurants en keukens, gaande van schoolkeukens, universiteitsrestaurants, bedrijfskeukens en maaltijden voor senioren in woon- en zorgcentra. Sodexo investeert ook in opleidingen in vegetarisch koken voor hun chefs.

24/09/2021

Verticale tabs