Contact
Foodprofessionals
Nieuws
Activiteiten
Partnerships
Over ons
fr
nl
Word Supporter
Zoekterm
Wat wij doen
Wat kan jij doen?
Waarom plantaardig
Onze recepten
Uit eten
Search
Open menu
U bent hier
Home
a
Onze recepten
a
Veggie ABC
a
wijn
wijn
wijn
Recepten met
wijn
Andijviestoemp met veggieworst en jus van uien
Babyprei in saffraanvinaigrette met hazelnootkruim
Boerenkoolcannelloni van veggiegehakt en paddenstoelen met pompoensaus
Bouillabaisse met zeekraal
Cassoulet (Grootkeukenrecept)
Chili sin carne
De geheime veggieballen van Wim Ballieu
Gehaktstrudel
Gehaktstrudel met kleurrijke koolsalade en aardappelen
Griekse pasta met broccoli
Groenten in pickles-roomsaus met gratin van kikkererwten
Groentepilaf
Groenteragout met seitan
Hongaarse goulash met seitan
Limburgse beet wellington, crème van butternut, gel van rode biet, kroketjes
Mme Zsazsa's bolognaisesaus
Oesterzwammen met crème van knolselder, veenbessencompôte en pindahazelnootcrumble
Penne al pomodoro met veggie tonijn
Pompoenragout met polenta
Pompoenrisotto met pittige tofureepjes en witlof
Risotto met bospaddenstoelen en salie
Risotto met knolselder en paddenstoelen
Risotto met prei, wilde paddenstoelen en pompoenmaantjes
Risotto met schorseneren en in de oven gestoofde prei
Risotto van rode bieten, kastanjechampignons en tofureepjes
Risottotaart met gebakken paddenstoelen
Rodekoolsalade
Romige tomaat-basilicumpasta
Saffraanaardappelsoep met coquilles van koningsoesterzwam en sojakaviaar
Seitan stoofpie
Seitanstoverij
Shepherd's pie met veggie gehakt
Spaanse quinoa
Spaghetti Bolognaise
Speels gevulde pastaschelpen
Stoofpotje van zwarte linzen met champignons en geroosterde pompoen
Tagliatelle met linzen en rode wijnsaus
Tajine van wintergroenten met witte wijn en citroen
Tiramisu van pastinaak
Veggies au vin
Vijftig tinten groen
Waterzooi
Winterse conchiglie met veggiegehakt, boerenkool en pompoensaus
Zomers stoofpotje met aardappelgnocchi
Deze pagina delen:
Heb je opmerkingen over deze pagina?
Laat het weten
Naam
*
E-mailadres
*
Jouw opmerkingen
*
Leave this field blank
Become a supporter
Vrijwilliger worden
Support us
Subscribe for the newsletter